});

Perşembe günkü Yuvarlak Masa(Roundtable), saat 15:00 EST | 12:00 PST | 19:00 GMT|

Türkiye saatiyle 22:00’da yayınlanacak.

Tekrar vakit geldi neredeyse! Bu Perşembe, 28 Mart, 15:00 EST | 19:00 GMT | 12:00 PST Türkiye saatiyle 22:00’da yayınlanacak, PIVX Canlı Yuvarlak Masa’nın başka bir yayınıyla karşınızda olacağız.

PIVX, dünyadaki en güçlü topluluklardan birine sahiptir ve büyümenin temel bir parçasını PIVX Yerleri’ni arttırmaktan sorumlu olan PIVX büyükelçisi programı oluşturmuştur. Bu bölümde, programın arkasındaki stratejiyi dinleyeceğiz, bazı büyükelçilerle tanışacağız, PIVX’i kabul eden muhteşem yerlerden bazılarını öğrenecek ve dünya çapında benimsenme oranını artırmak için neler yapabileceğimizi konuşacağız.

PIVX Elçileri, PIVX Yerleri’nin sahipleri arasında ve bu programın öncülüğünü yapan Pivian, Chad(diğer adıyla Rhubarbarian) var. PIVX’i kullanan ve deneyimlerini paylaşacak olan topluluk üyelerini seviyoruz!

PIVX Yerleri hakkında konuşmak ve kaç Pivian(PIV destekçisi) toplayabileceğimizi görmek için bu perşembe günü canlı yayında YouTube sohbetine katılın!

Bu hafta öğrenecekleriniz:

 

  • Dünyanın dört bir yanında ticari yerler PIVX’i kabul ediyor
  • PIVX Places programının kökeni hakkında
  • PIVX Elçilerinin PIVX’in kabulünde oynadıkları rol
  • Yeni bir PIVX tüccarı olarak gemide olmanın nasıl bir şey olduğunu
  • Topluluk üyeleri benimsemede nasıl yardımcı olabilir?

 

Canlı yayının başlangıcında ve sonunda bir miktar keskin, sağlam PIV kazanmaya hazır olun!

 

Ve her zaman olduğu gibi… bize canlı yayında katılamazsanız, Yuvarlak Masa Formu ile sorularınızı veya yorumlarınızı bırakın.

 

PIVX Yerler hakkında daha fazla bilgi için www.pivxplaces.com adresini ziyaret edin.

%d blogcu bunu beğendi: