Torsdagens Runda Bord kommer att vara live klockan 3pm EST | 12pm PST | 7pm GMT

Det är nästan dags igen! Torsdagen den 28 mars kl 15.00 EST | 19:00 GMT | 12:00 PST kör vi igång nästa utgåva av PIVX Roundtable Live.

PIVX har en av de starkaste grupperna på planeten och en viktig del av den tillväxten har varit ambassadörsprogrammet som ansvarar för att skapa och lägga till PIVX Places. I det här avsnittet kommer vi att höra om strategin bakom programmet, träffa några av ambassadörerna, lära känna några av de fantastiska platserna som accepterar PIVX och prata om vad vi kan göra för att öka spridningen över hela världen.

Vi har PIVX ambassadörer, skapare av PIVX Places och Chad (aka Rhubarbarian) Pivianen som startade hela programmet. Vi skulle tycka det var bra för medlemmar i PIVX samhället som har använt deras PIVX att dela med sig av sina erfarenheter !

 

Följ oss liveYouTube chatten denna torsdag för att se hur många Pivianer som vi kan samla för att prata mera om PIVX Places!

Den här veckan lär du dig:

  • Hur många ställen runt om i världen som accepterar PIVX
  • Om ursprunget till PIVX Places-programmet
  • Rollen som PIVX Ambassadörerna spelar för adaption
  • Hur det är att komma ombord som en ny PIVX handlare
  • Hur medlemmar i samhället kan hjälpa till med tillväxten

Tune in till våran live stream för att vinna några coola PIV i början och i slutet av sändningen !
Och som alltid… om du inte hinner med att titta live, så lämna gärna frågor och kommentarer i Roundtable Formuläret

Mer information om PIVX Places finns på www.pivxplaces.com

%d bloggare gillar detta: