Vi är tillbaka med en till utgåva av PIVX Roundtable och denna vecka har vi några viktiga meddelanden om integritets mynt som skakar om lite grann.

Världen blev lite mer galen förra veckan när Frankrike pratade om att förbjuda privata mynt. Så är detta slutet på sekretess mynt?

Vi ska diskutera om vad som gör blockkedjor som PIVX unika och, i sin natur, ostoppbara. Det finns inget slut på en decentraliserad autonom organisation (DAO) eftersom det är ett oändligt samhälle som inte lever och dör med en viss person eller personer. Det finns inte ett lag och bara en vision. PIVX är en levande organism som växer och växer.

Men vet fransmännen om det?

Ett snack

Så låt oss ta ett litet parlez i PIVX-salongen och prata om vad som helst voulez-vous! Vi har de europeiska regel experterna, franska Pivianer och vår guvernör guru Mr. Cryptosi.

Denna vecka lär du dig:

  • Styrkan av en DAO
  • Vad DAO betyder för regelverket
  • Frankrikes position när det kommer till ledarna och regeringen
  • Kontroversen i media över den här artikeln
  • Sanningen om integritets valuta och varför de inte kan stoppas.
  • Häng på denna vecka på YouTube och glöm inte tidsändringen. Vi är live klockan 19:00 GMT istället för 20:00 GMT och på våran vanliga 15:00 PM EST.

Var en av de första på livestream att kommentera för att ha en chans att vinna några PIV och häng med till slutet för att fördubbla dina odds. Om du inte kan vara där – lämna gärna frågor eller kommentarer på vår PIVX Roundtable.

Gå med LIVE för att delta i chatt samtalet på Torsdagens # PRT (PIVX Roundtable) som är live kl 15:00 EST / 12:00 PST / 20:00 GMT på PIVX youtube channel:  


PSSSSST …. anhängare av PIVX! Har du frågor, kommentarer eller idéer?

Vi skulle gärna läsa dem! Skicka in dina förslag här för nästa live stream på torsdagen den 28e mars och vi kommer då att inkludera ditt innehåll på agendan!

error20
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial