De roundtable zal live gaan om 3pm EST | 12pm PST | 7pm GMT

Het is bijna weer zover! Deze donderdag 28 maart om 15.00 uur EST | 19:00 uur GMT | 12:00 PST we hebben weer een editie van PIVX Roundtable Live.

PIVX heeft een van de sterkste communities ter wereld en een belangrijk onderdeel van de groei is het PIVX ambassadeursprogramma dat verantwoordelijk is voor de toevoegingen aan PIVX Places. In deze aflevering horen we over de strategie achter het programma, ontmoeten we enkele ambassadeurs, leren we over enkele van de fantastische plekken die PIVX accepteren en praten we over wat we kunnen doen om de adoptiegraad wereldwijd te laten groeien.

We hebben PIVX ambassadeurs, eigenaars van PIVX Places en Chad, (ook bekend als Rhubarbarian) de PIVian die dit hele programma heeft geleid. We zouden graag zien dat leden van de community die hun PIVX gebruiken om hun ervaringen te delen!

 

Volg ons live in de YouTube chat deze donderdag om te zien hoeveel PIVians we kunnen verzamelen om te praten over PIVX Places!

Deze week leer je over:

  • Hoeveel winkeliers over de hele wereld PIVX accepteren
  • De oorsprong van het PIVX Places programma
  • De rol die PIVX ambassadeurs spelen bij de adoptie van PIVX
  • Hoe het is om te onboarden als nieuwe PIVX winkelier
  • Hoe community leden kunnen helpen om de adoptie te vergroten
Doe live mee en maak kans op PIV aan het begin en einde van de livestream!
En zoals altijd… als je ons niet live kunt vergezellen, laat dan vragen of opmerkingen achter in het roundtable formulier

 

Ga voor meer informatie over PIVX Places naar www.pivxplaces.com

error20
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial