});

Kom allen naar onze allereerste PIVX Roundtable livestream met onze nieuwe Global Ambassadors Kelsey Cole “PIVX Pixie” en Angelo Dodaro.

Op donderdag 14 februari zullen Angelo en Kelsey deze nieuwe videoserie introduceren met speciale aandacht voor het belangrijkste element van PIVX … de community. Deze goed getimede Valentijnsdag aflevering zal ingaan op hoe liefde de meest zorgzame community in crypto heeft gebouwd met experts van het PIVX kernteam en daarbuiten.

Deze livestream zal over de volgende onderwerpen gaan:

  • Hoe deze op het hart gerichte cryptocurrency een wereldwijd netwerk van Pivians heeft aangetrokken
  • Waarom PIVX oorspronkelijk forkte van DASH als DarkNet, waarom dat geen grote community aantrok en hoe liefde het allemaal heeft veranderd
  • Hoe maak je mensen verliefd op een cryptocurrency?
  • Hoe een economie van liefde PIVX nog meer waarde geeft
  • Hoe de community groei van het netwerk kan ondersteunen door middel van participatie, aanmoediging en het verspreiden van liefde
  • En veel meer…

Doe LIVE met ons mee en neem deel aan het gesprek of deel wat liefdevols met ons VOOR DE livestream met deze snelle enquête …

 

 

DE livestream van donderdag zal van start gaan op 3pm EST / 12pm PST / 8pm GMT op het PIVX Youtube kanaal:

Vragen, opmerkingen of ideeën?

We ontvangen ze graag! Stuur hier je suggesties in voor de volgende livestream op donderdag 28 februari en we zullen de input gebruiken om de agenda te vullen!

%d bloggers liken dit: