PIVX Prose: Mobile is belangrijker dan je denkt

PIVX Prose: Mobile is belangrijker dan je denkt

Ik wil dat je terugdenkt aan om en nabij 2005. Als je zoals ik bent en ouder dan 30 dan kun je waarschijnlijk over die tijd reflecteren en enkele verschillen tussen toen en nu herinneren. Hoe technologie wel of niet werkte in ons dagelijks leven. Het kostte...
PIVX Core Wallet 3.2.1 Release

PIVX Core Wallet 3.2.1 Release

Als aanvulling op de recent uitgebrachte verplichte update v3.2.0 is PIVX core wallet minor update v3.2.1 vrijgegeven met enkele extra fixes en verbeteringen. Enkele wijzigingen zijn: Adressen Qt wallet crash tijdens zPIV herberekening Adressen macOS installer image...
PIVX levert een grote update met v3.2.0

PIVX levert een grote update met v3.2.0

Geduld is een schone zaak – en dat is zeker waar voor diegenen die PIVX trouw zijn gebleven! De afgelopen 8 maanden heeft ons ontwikkelteam hard gewerkt aan het smeden en vormgeven van bits om ons de nieuwste en beste versie van de PIVX wallet ooit, versie 3.2,...
PIVX PLACES: echte wereld adoptie

PIVX PLACES: echte wereld adoptie

De roundtable zal live gaan om 3pm EST | 12pm PST | 7pm GMT Het is bijna weer zover! Deze donderdag 28 maart om 15.00 uur EST | 19:00 uur GMT | 12:00 PST we hebben weer een editie van PIVX Roundtable Live. PIVX heeft een van de sterkste communities ter wereld en een...
PIVX ontwikkelt zich in Singapore

PIVX ontwikkelt zich in Singapore

Engaging the audience with a discussion on crypto trading and the PIVX project Grasshopper Cup: Singapore Trading Championships 2019 – Powered by EMX Making students download their PIVX mobile wallets so I can hand out rewards Some students owned the first...